06 28307774
info@jeffsvanvlietcatering.nl

Magic culinairs

Jeffs van Vliet catering officieel geopend!


Wim van Vliet heeft zaterdag 28 september in Noordwijkerhout het lintje doorgeknipt en daarmee de officiële opening verricht van Jeffs van Vliet Catering.

Wim heeft tot zijn 70ste catering verzorgd in de Bollenstreek, er is bijna niemand die nooit iets heeft gegeten van deze cateraar. Maar nu is het mooi geweest en is het bedrijf overgedragen aan Jeffrey Duivenvoorden. Een paar generaties jonger, want Jeffrey is pas 19 en bij het tekenen van de overname was hij nog bezig met zijn diploma’s. 
Jeffrey mag nog leunen op de ervaring van Wim. Daarnaast is vooral passie belangrijk bij een cateringbedrijf en daar ontbreekt het Jeffrey niet aan!
Inmiddels is op de Delfweg 36 in Noordwijkerhout een professionele keuken ingericht. De keuken is gebouwd in een grote hal, want Jeffrey gaat ook alle artikelen voor uw feestje verhuren. Voor de overige disciplines zoals geluid, licht en bloemen is er een degelijke samenwerking met gespecialiseerde bedrijven!

In de Bollenstreek is een prachtig bedrijf overgedragen aan een jonge enthousiaste generatie!

 

 Ed at night

Geen poespas, geen gelikte show, maar eerlijk en oprecht knallen


www.The Wallpapers

Met The Wallpapers heeft u altijd gepaste muziek op de achtergrond, een gezellige sfeer en vier professionele muzikanten voor een vriendelijke prijs.


Leonie Meijer

De Nederlandse zangeres en songwriter Leonie Meijer trad altijd op als zangeres in verschillende bands, maar haar grote doorbraak kwam toen ze optrad als onderdeel van het seizoen 2010-2011 van The Voice of Holland, uiteindelijk als vierde, maar het liet haar toe om een opname te beginnen carrière. De eerste twee platen 'Los' (2011) en 'Luister Maar' (2013) werden geproduceerd door Daniel Gibson, haar oude schrijfpartner.


De Doofpot - De Zilk

Sinds 1923 is er aan de Zilkerduinweg 325 in De Zilk een café gevestigd. Tot de 80er jaren heette dit ‘Café Zomerzorg’, inmiddels draagt het de naam ‘De Doofpot’. In 1983 kochten de huidige eigenaren het pand.

Was het café vele jaren lang de ontmoetingsplaats voor stropers, jachtopzichters en jagers die rond de stamtafel ieder hun eigen verhaal vertelden, nu is het de plaats voor stamgasten, fietsers, wandelaars en natuurliefhebbers.


Café Van der Geest

Het grootste en oudste café van Noordwijkerhout en heel toegankelijke, intiem en gezellig. De plek in de Bollenstreek waar je welkom bent voor speciaalbier, gezelligheid, lekker eten en drinken, maar ook voor een feestje, vergadering of een high Beer. Twee sterke merken: Jeffs van Vliet catering en Café Van der Geest


Activiteiten

Bytes-en-business-2019-klOp dinsdag 3 september was Jeffs van Vliet Catering bij ‘t Huys Dever in Lisse voor hét nieuwe netwerkevent van de regio: Business & Bites Bollenstreek!


Al jaren viert in sassenheim elke 3e volle week van september de najaarfeesten. Een week waarin er door de Oranjevereniging vele activiteiten worden georganiseerd.
Ook Jeffs van Vliet Catering is aanwezig!


Wim van Vliet heeft zaterdag 28 september in Noordwijkerhout het lintje doorgeknipt en daarmee de officiële opening verricht van Jeffs van Vliet Catering.Jeffs Tappas buffet

In een Spaanse tapasbar vindt u een boeiend assortiment kleine hapjes. Diverse vleeswaren en kazen in aardewerk schaaltjes, warme gerechtjes en ingelegde etenswaren aan prikkers. 
U krijgt zo de kans om met verschillende smaken kennis te maken. Wilt u dit thuis beleven? Wij kunnen de Spaanse zon ook bij u thuis laten schijnen!

Jeffs Tappas buffet

Jeffs van Vliet catering levert heerlijke borrelhapjes in Bollenstreek voor iedere gelegenheid.
Eenvoudig of extreem luxe, met bijzondere wensen en desgewenst rekening houdend met speciale dieetwensen van uw gasten. Wij maken ze voor u!