06 28307774
info@jeffsvanvlietcatering.nl
06 28307774
info@jeffsvanvlietcatering.nl
06 28307774
info@jeffsvanvlietcatering.nl

Lunch buffet

standaard
Vanaf € 10,00
per persoon

Jeffs van Vliet catering officieel geopend!


Wim van Vliet heeft zaterdag 28 september in Noordwijkerhout het lintje doorgeknipt en daarmee de officiële opening verricht van Jeffs van Vliet Catering.

Wim heeft tot zijn 70ste catering verzorgd in de Bollenstreek, er is bijna niemand die nooit iets heeft gegeten van deze cateraar. Maar nu is het mooi geweest en is het bedrijf overgedragen aan Jeffrey Duivenvoorden. Een paar generaties jonger, want Jeffrey is pas 19 en bij het tekenen van de overname was hij nog bezig met zijn diploma’s. 
Jeffrey mag nog leunen op de ervaring van Wim. Daarnaast is vooral passie belangrijk bij een cateringbedrijf en daar ontbreekt het Jeffrey niet aan!
Inmiddels is op de Delfweg 36 in Noordwijkerhout een professionele keuken ingericht. De keuken is gebouwd in een grote hal, want Jeffrey gaat ook alle artikelen voor uw feestje verhuren. Voor de overige disciplines zoals geluid, licht en bloemen is er een degelijke samenwerking met gespecialiseerde bedrijven!

In de Bollenstreek is een prachtig bedrijf overgedragen aan een jonge enthousiaste generatie!

 

 Lunchbuffet

luxe
Vanaf € 15,00
per persoon

Luxe lunch die op elke locatie geserveerd kan worden.

  • Carpaccio op schaal
  • Diverse soorten luxe broodjes belegd met vis en vlees
  • Mostersoep of bospaddenstoelen-truffelsoep
  • Diverse soorten broodjes van de plaatselijke bakker
  • Zalmsalade of rundvleessalade

Activiteiten

Wim van Vliet heeft zaterdag 28 september in Noordwijkerhout het lintje doorgeknipt en daarmee de officiële opening verricht van Jeffs van Vliet Catering.


Al jaren viert in sassenheim elke 3e volle week van september de najaarfeesten. Een week waarin er door de Oranjevereniging vele activiteiten worden georganiseerd.
Ook Jeffs van Vliet Catering is aanwezig!


Bytes-en-business-2019-klOp dinsdag 3 september was Jeffs van Vliet Catering bij ‘t Huys Dever in Lisse voor hét nieuwe netwerkevent van de regio: Business & Bites Bollenstreek!Jeffs Tappas buffet

In een Spaanse tapasbar vindt u een boeiend assortiment kleine hapjes. Diverse vleeswaren en kazen in aardewerk schaaltjes, warme gerechtjes en ingelegde etenswaren aan prikkers. 
U krijgt zo de kans om met verschillende smaken kennis te maken. Wilt u dit thuis beleven? Wij kunnen de Spaanse zon ook bij u thuis laten schijnen!

Jeffs hapjes de luxe

Jeffs van Vliet catering levert heerlijke borrelhapjes in Bollenstreek voor iedere gelegenheid.
Eenvoudig of extreem luxe, met bijzondere wensen en desgewenst rekening houdend met speciale dieetwensen van uw gasten. Wij maken ze voor u!