06 28307774
info@jeffsvanvlietcatering.nl

Verhuur

Jeffs van Vliet catering officieel geopend!


Wim van Vliet heeft zaterdag 28 september in Noordwijkerhout het lintje doorgeknipt en daarmee de officiële opening verricht van Jeffs van Vliet Catering.

Wim heeft tot zijn 70ste catering verzorgd in de Bollenstreek, er is bijna niemand die nooit iets heeft gegeten van deze cateraar. Maar nu is het mooi geweest en is het bedrijf overgedragen aan Jeffrey Duivenvoorden. Een paar generaties jonger, want Jeffrey is pas 19 en bij het tekenen van de overname was hij nog bezig met zijn diploma’s. 
Jeffrey mag nog leunen op de ervaring van Wim. Daarnaast is vooral passie belangrijk bij een cateringbedrijf en daar ontbreekt het Jeffrey niet aan!
Inmiddels is op de Delfweg 36 in Noordwijkerhout een professionele keuken ingericht. De keuken is gebouwd in een grote hal, want Jeffrey gaat ook alle artikelen voor uw feestje verhuren. Voor de overige disciplines zoals geluid, licht en bloemen is er een degelijke samenwerking met gespecialiseerde bedrijven!

In de Bollenstreek is een prachtig bedrijf overgedragen aan een jonge enthousiaste generatie!

 

 


Voor uw feest kan Jeffs van Vliet catering al uw wensen verzorgen, van tent tot bierbank en bijbehorende tap.
Heeft u speciale wensen? Informeer dan bij ons, wij regelen het voor u!

Ook het servies, glazen en andere attributen worden door ons verzorgd.

Activiteiten

Wim van Vliet heeft zaterdag 28 september in Noordwijkerhout het lintje doorgeknipt en daarmee de officiële opening verricht van Jeffs van Vliet Catering.


Al jaren viert in sassenheim elke 3e volle week van september de najaarfeesten. Een week waarin er door de Oranjevereniging vele activiteiten worden georganiseerd.
Ook Jeffs van Vliet Catering is aanwezig!


Bytes-en-business-2019-klOp dinsdag 3 september was Jeffs van Vliet Catering bij ‘t Huys Dever in Lisse voor hét nieuwe netwerkevent van de regio: Business & Bites Bollenstreek!Wetenswaardigheden

Hilarische spelfouten sieren menukaarten. Grappig vaak, maar het maakt de kaarten er niet geloofwaardiger op. Deze en tientallen andere tips over de menukaart tref je aan in het pas verschenen boek Wat maak je me nu?! van horecajournalist Bianca Roemaat.

Jeffrey heeft een prachtige locatie gevonden in Noordwijkerhout!

Na vele jaren en ontelbare partijen is Wim van Vliet gestopt met zijn cateringbedrijf, hij geeft het stokje over aan .....