06 28307774
info@jeffsvanvlietcatering.nl

Verhuur

9 10 2019

Wim geeft het stokje door!


Na vele jaren en ontelbare partijen is Wim van Vliet gestopt met zijn cateringbedrijf, hij geeft het stokje over aan .....

Categorie: Wetenswaardigheden
Ingezonden door: paul

Jeffrey Duivenvoorden.
Wim en jeffrey-2Jeffrey gaat voorlopig verder onder de naam Jeffs Van Vliet Catering. “Op die manier kan ik profiteren van de goede reputatie die Wim en Jacquelien de afgelopen 25 jaar hebben opgebouwd. Natuurlijk zal ik mijn eigen draai aan het bedrijf geven, maar alles op zijn tijd. Ik wil bestaande klanten blijven bedienen en nieuwe klanten binnenhalen.”
Jeffrey heeft al een tijdje meegelopen met Wim. “Zo konden mijn klanten kennis met hem maken en kon Jeffrey zien hoe wij het doen”, zegt Wim. “Mijn klanten zijn over het algemeen enthousiast. Ik denk dat Jeffrey een uitstekende opvolger is. Hij heeft een culinaire achtergrond en ik denk dat hij veel jongere klanten kan aantrekken.”

Voor uw feest kan Jeffs van Vliet catering al uw wensen verzorgen, van tent tot bierbank en bijbehorende tap.
Heeft u speciale wensen? Informeer dan bij ons, wij regelen het voor u!

Ook het servies, glazen en andere attributen worden door ons verzorgd.

Activiteiten

Wim van Vliet heeft zaterdag 28 september in Noordwijkerhout het lintje doorgeknipt en daarmee de officiële opening verricht van Jeffs van Vliet Catering.


Al jaren viert in sassenheim elke 3e volle week van september de najaarfeesten. Een week waarin er door de Oranjevereniging vele activiteiten worden georganiseerd.
Ook Jeffs van Vliet Catering is aanwezig!


Bytes-en-business-2019-klOp dinsdag 3 september was Jeffs van Vliet Catering bij ‘t Huys Dever in Lisse voor hét nieuwe netwerkevent van de regio: Business & Bites Bollenstreek!Wetenswaardigheden

Hilarische spelfouten sieren menukaarten. Grappig vaak, maar het maakt de kaarten er niet geloofwaardiger op. Deze en tientallen andere tips over de menukaart tref je aan in het pas verschenen boek Wat maak je me nu?! van horecajournalist Bianca Roemaat.

Jeffrey heeft een prachtige locatie gevonden in Noordwijkerhout!

Na vele jaren en ontelbare partijen is Wim van Vliet gestopt met zijn cateringbedrijf, hij geeft het stokje over aan .....