06 28307774
info@jeffsvanvlietcatering.nl
06 28307774
info@jeffsvanvlietcatering.nl
06 28307774
info@jeffsvanvlietcatering.nl

Lunch buffet

standaard
Vanaf € 10,00
per persoon

Business & Bites Bollenstreek!


Bytes-en-business-2019-klOp dinsdag 3 september was Jeffs van Vliet Catering bij ‘t Huys Dever in Lisse voor hét nieuwe netwerkevent van de regio: Business & Bites Bollenstreek!

Bytes-en-business-2019

Honderden ondernemers bijeen in tuin 't Huys Dever.
‘Samenkomen, ontmoeten en netwerken' stonden dinsdag 3 september centraal op de nieuw netwerkevent: Business & Bites Bollenstreek. De vele ondernemers en managers kwamen samen in de tuin van 't Huys Dever. Onder de aanwezigen ook burgemeester Arie van Erk van Hillegom, burgemeester Lies Spruit en wethouder Kees van der Zwet van Lisse.

Klaas Slootweg, Wim Kruyt, Dorien Wassenaar, Robert Faas, Angela Kujach en Martijn Claassen organiseerden dit netwerkevenement.Met vele bites; allerlei soorten eten, waaronder een lekker broodje hamburger van Jeffs van Vliet Catering. Een goede start voor een durk ondernemersleven na de zomervakantie. Even elkaar weer ontmoeten, maar ook proberen nieuwe contacten te leggen.Lunchbuffet

luxe
Vanaf € 15,00
per persoon

Luxe lunch die op elke locatie geserveerd kan worden.

  • Carpaccio op schaal
  • Diverse soorten luxe broodjes belegd met vis en vlees
  • Mostersoep of bospaddenstoelen-truffelsoep
  • Diverse soorten broodjes van de plaatselijke bakker
  • Zalmsalade of rundvleessalade

Activiteiten

Wim van Vliet heeft zaterdag 28 september in Noordwijkerhout het lintje doorgeknipt en daarmee de officiële opening verricht van Jeffs van Vliet Catering.


Al jaren viert in sassenheim elke 3e volle week van september de najaarfeesten. Een week waarin er door de Oranjevereniging vele activiteiten worden georganiseerd.
Ook Jeffs van Vliet Catering is aanwezig!


Bytes-en-business-2019-klOp dinsdag 3 september was Jeffs van Vliet Catering bij ‘t Huys Dever in Lisse voor hét nieuwe netwerkevent van de regio: Business & Bites Bollenstreek!Jeffs Tappas buffet

In een Spaanse tapasbar vindt u een boeiend assortiment kleine hapjes. Diverse vleeswaren en kazen in aardewerk schaaltjes, warme gerechtjes en ingelegde etenswaren aan prikkers. 
U krijgt zo de kans om met verschillende smaken kennis te maken. Wilt u dit thuis beleven? Wij kunnen de Spaanse zon ook bij u thuis laten schijnen!

Jeffs hapjes de luxe

Jeffs van Vliet catering levert heerlijke borrelhapjes in Bollenstreek voor iedere gelegenheid.
Eenvoudig of extreem luxe, met bijzondere wensen en desgewenst rekening houdend met speciale dieetwensen van uw gasten. Wij maken ze voor u!