06 28307774
info@jeffsvanvlietcatering.nl

Home

Business & Bites Bollenstreek!


Bytes-en-business-2019-klOp dinsdag 3 september was Jeffs van Vliet Catering bij ‘t Huys Dever in Lisse voor hét nieuwe netwerkevent van de regio: Business & Bites Bollenstreek!

Bytes-en-business-2019

Honderden ondernemers bijeen in tuin 't Huys Dever.
‘Samenkomen, ontmoeten en netwerken' stonden dinsdag 3 september centraal op de nieuw netwerkevent: Business & Bites Bollenstreek. De vele ondernemers en managers kwamen samen in de tuin van 't Huys Dever. Onder de aanwezigen ook burgemeester Arie van Erk van Hillegom, burgemeester Lies Spruit en wethouder Kees van der Zwet van Lisse.

Klaas Slootweg, Wim Kruyt, Dorien Wassenaar, Robert Faas, Angela Kujach en Martijn Claassen organiseerden dit netwerkevenement.Met vele bites; allerlei soorten eten, waaronder een lekker broodje hamburger van Jeffs van Vliet Catering. Een goede start voor een durk ondernemersleven na de zomervakantie. Even elkaar weer ontmoeten, maar ook proberen nieuwe contacten te leggen.


Jeffrey-Jeffs-van-vliet-cateringJeffrey begon als 15-jarige al met zijn eigen foodtruck. “Ik had een paar foodtrucks gezien bij een festival op het Vuurtorenplein en dacht: dat wil ik ook.” Voor de overname van Van Vliet catering heeft Jeffrey op veel festivals en locaties gestaan.

Jeffrey is zelfstandig werkend kok en deed zijn opleiding aan het ROC Mondriaan in Den Haag. Hij liep stage bij Hotels van Oranje en Huis ter Duin en werkte bij Hudson in Noordwijkerhout, waar hij al snel van de afwaskeuken naar de kookplaat werd gehaald.

Goede reputatie
Jeffrey gaat verder onder de naam Jeffs Van Vliet Catering. “Op die manier kan ik profiteren van de goede reputatie die Wim en Jacquelien de afgelopen 25 jaar hebben opgebouwd". Natuurlijk zijn er veranderingen: een andere locatie en een breder verhuurpakket. Maar de bestaande klanten worden met dezelfde inzet gefaciliteerd!
Jeffrey heeft eerst een tijdje meegelopen met Wim en na de overname Wim met Jeffrey, zo hebben de klanten kennis met hem gemaakt en kon Jeffrey leren van Wim. De klanten zijn enthousiast over het feit dat van Vliet catering op deze wijze blijft voortbestaan.

Een begrip in de Bollenstreek
Van Vliet catering begon vijfentwintig jaar geleden. Het begon met de vraag naar barbecues en al snel kwam de vraag naar buffetten. Uiteindelijk zijn is van Vliet Catering gestart en een begrip geworden in de Bollenstreek en zal dat op deze wijze ook blijven.

Locatie
Jeffrey verplaatste het bedrijf naar de Delfweg 36 in Noordwijkerhout, in een hal van 250 vierkante meter. Daar is een fantastische professionele keuken geplaatst, speciaal ontworpen voor de cateringtaken. Er is een kantoor met ontvangstruimte en opslag van tenten en taps. Behalve de catering kunnen namelijk ook party-benodigdheden worden gehuurd.

Activiteiten

Wim van Vliet heeft zaterdag 28 september in Noordwijkerhout het lintje doorgeknipt en daarmee de officiële opening verricht van Jeffs van Vliet Catering.


Al jaren viert in sassenheim elke 3e volle week van september de najaarfeesten. Een week waarin er door de Oranjevereniging vele activiteiten worden georganiseerd.
Ook Jeffs van Vliet Catering is aanwezig!


Bytes-en-business-2019-klOp dinsdag 3 september was Jeffs van Vliet Catering bij ‘t Huys Dever in Lisse voor hét nieuwe netwerkevent van de regio: Business & Bites Bollenstreek!Wetenswaardigheden

Hilarische spelfouten sieren menukaarten. Grappig vaak, maar het maakt de kaarten er niet geloofwaardiger op. Deze en tientallen andere tips over de menukaart tref je aan in het pas verschenen boek Wat maak je me nu?! van horecajournalist Bianca Roemaat.

Jeffrey heeft een prachtige locatie gevonden in Noordwijkerhout!

Na vele jaren en ontelbare partijen is Wim van Vliet gestopt met zijn cateringbedrijf, hij geeft het stokje over aan .....


Jeffs Tappas buffet

In een Spaanse tapasbar vindt u een boeiend assortiment kleine hapjes. Diverse vleeswaren en kazen in aardewerk schaaltjes, warme gerechtjes en ingelegde etenswaren aan prikkers.
U krijgt zo de kans om met verschillende smaken kennis te maken. Wilt u dit thuis beleven? Wij kunnen de Spaanse zon ook bij u thuis laten schijnen!

Jeffs hapjes de luxe

Jeffs van Vliet catering levert heerlijke borrelhapjes in Bollenstreek voor iedere gelegenheid.
Eenvoudig of extreem luxe, met bijzondere wensen en desgewenst rekening houdend met speciale dieetwensen van uw gasten. Wij maken ze voor u!